Altijd gratis verzending binnen NL
Voor 17.00 besteld word dezelfde verzonden
Persoonlijk en professioneel advies
Bezoek onze winkel Steenweg 34 te Sittard

Barbour Barbour Willows Knitted Jumper Olive

Terug naar overzicht

€ 129,95

(0)

Barbour Willows Knitted Jumper Olive biedt tijdloze stijl en comfort voor elke gelegenheid. Met een zachte katoen-wol mix, een klassieke visserstrui-constructie en relaxte raglanmouwen, is deze trui ideaal voor zowel buitenactiviteiten als stadsavonturen....

Lees de volledige productomschrijvingVergelijk

Maak een keuze:

Directe checkout

Bekijk product in de winkel? Toon winkel locatie

  • Op voorraad
  • Altijd gratis verzending binnen NL
  • Voor 17.00 besteld word dezelfde verzonden
  • Persoonlijk en professioneel advies
  • Bezoek onze winkel Steenweg 34 te Sittard

Productomschrijving

Barbour Willows Knitted Jumper Olive

Ben je op zoek naar de perfecte trui die niet alleen stijlvol is, maar ook warmte en comfort biedt tijdens je buitenavonturen? De Barbour Willows Knitted Jumper Olive is precies wat je zoekt. Geïnspireerd door de traditionele visserstruien, combineert deze trui moeiteloos klassieke charme met moderne functionaliteit. Of je nu geniet van het landelijke leven, een liefhebber bent van de outdooractiviteiten, of je graag kleedt in een tijdloze Engelse country life style, deze trui is een veelzijdige aanvulling op elke garderobe.

Waarom kiezen voor de Barbour Willows Knitted Jumper?

De Barbour Willows Knitted Jumper is ontworpen met oog voor detail en kwaliteit. Deze trui, gemaakt van een zachte mix van katoen en wol, biedt een uitstekende balans tussen comfort en duurzaamheid. Hier zijn enkele redenen waarom deze trui een must-have is voor elke buitenliefhebber:

  • Hoogwaardige materialen: De mix van 59% katoen, 33% wol en 8% polyamide zorgt voor een warme, zachte en ademende stof die geschikt is voor elk seizoen.
  • Stijlvolle details: De visserstrui constructie met raglanmouwen en een opstaande kraag voegt een vleugje tijdloze stijl toe aan je outfit, terwijl de subtiele metalen ID-bar aan de achterkant een verfijnde afwerking biedt.
  • Veelzijdigheid: Of je nu op het platteland bent of door de stad wandelt, de Barbour Willows Jumper past bij elke gelegenheid. Combineer hem met een spijkerbroek en laarzen voor een casual look of draag hem onder een jas voor extra warmte tijdens koudere dagen.

De voordelen van de Barbour Willows Knitted Jumper

Voor buitenliefhebbers, en met name vrouwelijke jagers, is deze trui een perfecte metgezel. Hier zijn enkele voordelen die deze damestrui uniek maken:

  • Functionaliteit en comfort: De ontspannen pasvorm van de mouwen zorgt voor bewegingsvrijheid zonder concessies te doen aan stijl. Dit maakt de trui ideaal voor actieve dagen buiten.
  • Duurzaamheid: Door de stevige constructie en hoogwaardige materialen gaat deze trui jarenlang mee, zelfs bij regelmatig gebruik.
  • Eenvoudige onderhoud: Deze trui is op de hand wasbaar op 30°C, wat het onderhoud eenvoudig maakt zonder dat je inlevert op kwaliteit of vorm.

De Engelse Country Lifestyle: Een tijdloze modekeuze

De Engelse country lifestyle staat bekend om zijn verfijnde eenvoud en tijdloze stijl. De Barbour Willows Knitted Jumper is een perfect voorbeeld van deze traditie, waarbij functionaliteit en mode naadloos samenkomen. Voor vrouwen die de natuur omarmen en de elegantie van het plattelandsleven waarderen, biedt deze trui een iconische look die nooit uit de mode raakt.

De Barbour Willows Knitted Jumper Olive is meer dan een kledingstuk; het is een statement van stijl, comfort en functionaliteit. Of je nu een vrouwelijke jager bent, een buitenliefhebber, of gewoon iemand die houdt van de rustieke charme van het plattelandsleven, deze trui is de perfecte aanvulling op je garderobe. Investeer in kwaliteit en ervaar de unieke combinatie van klassieke charme en moderne duurzaamheid.

Met deze trui ben je klaar voor elk avontuur, van de stad tot het platteland, terwijl je er altijd stijlvol en comfortabel uitziet. Ontdek de veelzijdigheid van de Barbour Willows Knitted Jumper en omarm de Engelse Country lifestyle in al zijn glorie.

barbour-willows-knitted-jumper-olive-lkn1561ol51

Reviews Schrijf je eigen review

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Schrijf je eigen review

    Jachtkleding Online 5 / 5 - 321 Reviews @ Trustpilot
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »