Altijd gratis verzending binnen NL
Voor 17.00 besteld word dezelfde verzonden
Persoonlijk en professioneel advies
Bezoek onze winkel Steenweg 34 te Sittard

Barbour Barbour Samara Straight-Leg Trousers Sienna

Terug naar overzicht

€ 139,95

(0)

Barbour Samara Straight-Leg Trousers: tijdloze corduroy broek met wijde pijpen en hoge taille, perfect voor herfst en winter. Ideaal voor een chique kantoorlook of een ontspannen weekend. Ervaar ultiem comfort en stijl.

Lees de volledige productomschrijvingVergelijk

Maak een keuze:

Directe checkout

Bekijk product in de winkel? Toon winkel locatie

  • Op voorraad
  • Altijd gratis verzending binnen NL
  • Voor 17.00 besteld word dezelfde verzonden
  • Persoonlijk en professioneel advies
  • Bezoek onze winkel Steenweg 34 te Sittard

Productomschrijving

Barbour Samara Straight-Leg Trousers Sienna

Ben je op zoek naar een broek die zowel stijlvol als comfortabel is voor de koudere maanden? Zoek niet verder. Ontdek de Barbour Samara Straight-Leg Trousers in de kleur Sienna, waar elegantie en comfort samenkomen. Deze dames corduroy broek, met zijn wijde, rechte pijpen en hoge taille, is een must-have voor het herfst- en winterseizoen. Of je nu door de stad flaneert, een weekendje weg gaat, of een stijlvolle kantoorlook wilt creëren, deze broek biedt veelzijdigheid en verfijning in één. Met subtiele details zoals merklogo-knopen en een slanke metalen ID-bar maak je een tijdloze indruk. Deze dames corduroy broek is de ideale keuze voor de moderne vrouw die zowel comfort als stijl waardeert.

Waarom kiezen voor de Barbour Samara Trousers?

1. Comfort en stijl in één:

  • De wijde, rechte pijpen bieden niet alleen een eigentijdse look, maar ook ongeëvenaard comfort. Je kunt ze moeiteloos combineren met een blouse voor op kantoor of een warme trui voor een casual weekend.
  • Het corduroy-materiaal voelt zacht aan op de huid en is perfect voor de koudere maanden, omdat het extra warmte biedt zonder in te leveren op stijl.

2. Hoogwaardige details:

  • De broek is afgewerkt met verfijnde details zoals de merklogo-knopen en een slanke metalen ID-bar op de tailleband. Deze subtiele accenten geven de broek een luxe uitstraling.
  • De geperste vouwen en pin tuck aan de voorkant zorgen voor een strakke, gepolijste look die zowel geschikt is voor zakelijke als informele gelegenheden.

3. Veelzijdige outfitopties:

  • Of je nu kiest voor een ingetogen look met hakken en een blazer of voor een meer casual stijl met sneakers en een sweater, deze broek past bij elke gelegenheid.
  • Dankzij de hoge taille en het platte front krijg je een gestroomlijnd silhouet, perfect om je taille te accentueren en een vrouwelijke uitstraling te creëren.

Hoe je de Barbour Samara Trousers stijlt

  • Voor op kantoor: Combineer de Barbour Samara Trousers met een elegante, witte blouse en klassieke pumps. Voeg een blazer toe voor een professionele, maar toch vrouwelijke look. Ideaal voor een dag op kantoor of een belangrijke vergadering.
  • Voor in het weekend: Ga voor een casual chic uitstraling door de broek te dragen met een oversized trui en enkellaarzen. Deze combinatie is perfect voor een ontspannen dagje uit in de stad of een weekendje weg.

Praktische informatie

  • Materiaal: 100% katoen buitenkant met een polyester voering, waardoor de broek niet alleen comfortabel is, maar ook duurzaam.
  • Wasvoorschrift: Machinewasbaar op 30°C, wat het onderhoud eenvoudig maakt zonder de stofkwaliteit aan te tasten.
  • Pasvorm: De broek heeft een binnenbeenlengte van 80,5 cm, waardoor hij perfect valt bij zowel langere als minder lange dames.

De Barbour Samara Straight-Leg Trousers Sienna is een veelzijdige toevoeging aan je garderobe, perfect voor het herfst- en winterseizoen. Met hun stijlvolle uitstraling en comfortabele pasvorm kun je deze broek dragen bij elke gelegenheid. Investeer in een tijdloos en modieus kledingstuk dat naadloos aansluit bij je behoefte aan zowel stijl als comfort. Of je nu de stad in gaat voor een dagje shoppen, een ontspannen weekend tegemoet gaat, of jezelf presenteert op kantoor—deze broek biedt de perfecte balans tussen casual en chic.

Ontdek vandaag nog de veelzijdigheid en luxe van de Barbour Samara Trousers en geef je garderobe een stijlvolle update voor het herfst- en winterseizoen.

barbour-samara-straight-leg-trousers-sienna-ltr0366br34

Reviews Schrijf je eigen review

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Schrijf je eigen review

    Jachtkleding Online 5 / 5 - 321 Reviews @ Trustpilot
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »