Altijd gratis verzending binnen NL
Voor 17.00 besteld word dezelfde verzonden
Persoonlijk en professioneel advies
Bezoek onze winkel Steenweg 34 te Sittard

Barbour Barbour Annandale Quilted Jacket Spiced Pumpkin

Terug naar overzicht

€ 164,95

(0)

Barbour Annandale Quilted Jacket Spiced Pumpkin elegante en lichtgewicht damesjas met klassieke Barbour-details. Ideaal voor herfst- en winterwandelingen, stadsuitjes en onderweg naar kantoor. Comfortabel, praktisch en stijlvol met een vrouwelijk silhouet...

Lees de volledige productomschrijvingVergelijk

Maak een keuze:

Directe checkout

Bekijk product in de winkel? Toon winkel locatie

  • Op voorraad
  • Altijd gratis verzending binnen NL
  • Voor 17.00 besteld word dezelfde verzonden
  • Persoonlijk en professioneel advies
  • Bezoek onze winkel Steenweg 34 te Sittard

Productomschrijving

Barbour Annandale Quilted Jacket Spiced Pumpkin

De herfst en winter brengen frisse wandelingen door het bos, gezellige uitstapjes naar de stad en ontspannen weekenden met zich mee. Voor vrouwen die zowel stijl als comfort waarderen tijdens deze momenten, is de Barbour Annandale Quilted Jacket in Spiced Pumpkin een ideale keuze. Deze jas combineert elegantie met functionaliteit, perfect voor dagelijkse activiteiten zoals het uitlaten van de hond of onderweg naar kantoor. Ontdek hoe deze lichtgewicht damesjas, met zijn klassieke Barbour-details en vrouwelijke silhouet, jouw herfst- en wintergarderobe naar een hoger niveau tilt.

Waarom Kiezen Voor De Barbour Annandale Quilted Jacket?

De Barbour Annandale Quilted Jacket is niet zomaar een jas; het is een statement van stijl en comfort, speciaal ontworpen voor de moderne vrouw die onderweg is. Deze jas biedt tal van voordelen:

  • Lichtgewicht en warm:Dankzij de 100% polyamide buitenlaag en 2oz nylon voering, biedt deze jas warmte zonder zwaar aan te voelen. Ideaal voor het herfst- en winterseizoen.
  • Elegante stijl: De jas heeft een flatterende pasvorm met zorgvuldig geplaatste panelen, wat zorgt voor een slank en vrouwelijk silhouet. De klassieke corduroy kraag en diamantquilting voegen een tijdloze touch toe.
  • Functioneel design: Met twee ruime voorzakken en een interne zak, biedt de jas voldoende opbergruimte voor dagelijkse benodigdheden zoals sleutels, telefoon en hondenriem.

Geschikt voor elke situatie

Of je nu een frisse ochtendwandeling maakt met je hond of door de stad flaneert, deze gestepte damesjas past bij elke gelegenheid. Dankzij het stijlvolle ontwerp kun je de jas makkelijk combineren met zowel casual als meer formele outfits. Daarnaast is de jas licht genoeg om comfortabel te dragen tijdens een drukke dag op kantoor of een weekendje weg.

Ideaal Voor:

  • Wandelen met de hond: De praktische zakken zijn perfect voor hondenkoekjes en andere benodigdheden.
  • Stadsuitjes: De elegante uitstraling van de jas maakt hem geschikt voor een middagje winkelen of een lunch met vrienden.
  • Onderweg naar kantoor: De jas biedt genoeg warmte tijdens de kouder wordende dagen, zonder dat je concessies hoeft te doen aan je professionele uitstraling.

Een jas die bij jouw levensstijl past

Deze dames jas is meer dan alleen een modieuze keuze; het is een praktische metgezel die je helpt om het meeste uit elk seizoen te halen. De jas biedt comfort en functionaliteit, of je nu door de stad flaneert of een ontspannen weekend in de natuur doorbrengt.

Voordelen op een rij:

  • Stijlvol en tijdloos: De jas is ontworpen met het oog op duurzaamheid en blijvende stijl, zodat je er jaar na jaar van kunt genieten.
  • Comfortabel en praktisch: De lichte constructie en handige zakken maken deze jas ideaal voor dagelijks gebruik.
  • Veelzijdig: Of je nu een casual of chique look wilt, de Barbour Annandale Quilted Jacket is de perfecte aanvulling op elke outfit.

De Barbour Annandale Quilted Jacket in Spiced Pumpkin is de perfecte jas voor vrouwen die stijl, comfort en functionaliteit zoeken in hun herfst- en wintergarderobe. Of je nu de hond uitlaat, een boswandeling maakt of onderweg bent naar kantoor, deze jas biedt alles wat je nodig hebt. Voeg een vleugje elegantie toe aan je dagelijkse routine en geniet van het comfort dat de Barbour Annandale te bieden heeft. Bestel nu en ervaar zelf de veelzijdigheid en het comfort van deze unieke jas.

Met de Barbour Annandale Quilted Jacket ben je klaar voor elk avontuur, hoe fris het ook wordt.

barbour-annandale-quilted-jacket-spiced-pumpkin-lqu0475or56

Reviews Schrijf je eigen review

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Schrijf je eigen review

    Jachtkleding Online 5 / 5 - 321 Reviews @ Trustpilot
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »